Napsali o nás na Heureka.cz

Rychle dodání, balík dobře zabalen -13kg pytel s granulemi.
Ověřený zákazník dne 22.4.2019
Skvělý e-shop Co je skaldem, je opravdu skladem hned k vyzvednutí Příjemný personál
Ověřený zákazník dne 5.4.2019
velice rychlé dodání, krmivo nakupujeme pravidelně
Ověřený zákazník dne 25.3.2019
Rychlost zaslání Kvalitní krmivo za rozumnou cenu Ochota vyjít vstříc zákazníkovi
Ověřený zákazník dne 12.3.2019
Rychle vyrizeni objednavky, jeste rychlejsi doruceni, vzdy naprosto bez problemu.
Ověřený zákazník dne 10.3.2019
nejlepší obchod, rychlost, spolehlivost, prostě vše na 1000%
Ověřený zákazník dne 3.3.2019
Není co vytknout, jeden den objednání a druhý den dodání
Ověřený zákazník dne 27.2.2019

Bubeck

Nic není tak jedinečné jako originál

Exkluzivní pochoutky pečené v kamenných pecích rodinné firmy Bubeck. Poctivé německé řemeslo.

Pečení krmiva se osvědčilo jako velmi kvalitní metoda zpracování s vynikajícími výsledky. Tato technologie je extrémně šetrná ke každé složce v krmivu. Pomalé pečení a sušení krmiva probíhá téměř celý den. Na celý výrobní proces dohlížejí zkušené, odborné oči pracovníků Bubeck a výsledkem jsou poctivé chutné produkty, ze kterých dýchá dlouhá tradice německého řemesla. Rodina Bubeck vám představuje mimo jiné bezobilná krmiva z hovězího, kuřecího a exkluzivního buvolího masa, masové konzervy a širokou škálu pamlsků pro psy.

Zakladateli rodinné firmy Bubeck jsou Robert a Wilhelm Bubeck. Jejich záměrem vždy byl návrat k tradičním hodnotám kvalitních surovin a pomalého, šetrného zpracování. V době, kdy v regálech obchodů a e-shopů najdete povětšinou krmiva, která jsou průmyslově vyráběna ve velkém, přičemž suroviny nešetrným zpracováním přicházejí o většinu své hodnoty, vyčnívá z řady Bubeck, který se drží původních tradičních hodnot. Nejen, že si značka vybudovala pověst výrobce kvalitních pečených krmiv, ale postupně se stala i ryzím kulturním přínosem, za kterým stojí čas a dovednosti sbírané více jak 120 let.

Tradiční výroba té nejvyšší kvality má pevně stanovená pravidla, která se musí dodržovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

  • Pomalý a šetrný proces pečení přibližně při 140°C
  • Doba pečení nejméně 30 minut
  • Všechny ingredience pečené dohromady, aby se chutě hezky spojily
  • Pomalé chlazení po dobu několika hodin pro zachování maximálního množství živin
  • důvěra v regionální dodavatele surovin záruka vysoké kvality použitých obilovin
  • výroba bez cukru, náhradních sladidel, umělých přísad, vedlejších produktů a geneticky modifikovaných surovin

10 produktů